Tekstipalvelut

Lukijalähtöinen teksti osuu

Onnistunut teksti herättää mielenkiinnon jo ensimmäisillä riveillä, kun selkeä kerronta nostaa sanoman esiin johdonmukaisesti. Sanoma on tekstin pihvi, jonka maustan kirjoitustyylillä tilanteen mukaan. Jos yhteen tekstiin istuu pelkistetty ote, niin toiseen taas sopii kauhallinen kielikuvia. Mitä haluat tekstillä sanoa?

Palvelut

Tekstin selkeytys
Luo tekstilläsi positiivinen ensivaikutelma. Jos kirjaimet lojuvat sikin sokin ja pilkut hyppivät silmille, ei teksti kutsu lukijaa. Tarkistan tekstin ja puen sen puhtaisiin vaatteisiin.

Editointi
Piiloutuiko ajatuksesi ydin rivien väliin? Tarjoa kohderyhmällesi sujuvasanainen lukukokemus. Järjestelen lauseet, selkeytän rakenteen ja sahaan sanoman esiin.

Kirjoittaminen
Muotoilen ideasi sujuvaksi tekstiksi. Naputan sisältöä esimerkiksi nettisivuille ja esitteisiin.

Tarvitsetko tarkkaa, selkeää ja tilannetajuista tekstiä? Autan mielelläni. Jos sinulle on tärkeintä, että teksti noudattaa suomen kielen sääntöjä, voin vinkata sinulle sellaisen kirjoittajan. Toteutan laadukkaat valokuvat tekstin kaveriksi. Opiskelin kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa ja lisäksi olen opiskellut mm. kielenhuoltoa, markkinointia, valokuvausta, videoeditointia ja graafista suunnittelua. Olen toiminut 16 vuotta yrittäjänä.