Suositukset

“Kuvausprojekti onnistui upeasti! Saimme homman kerralla maaliin tiukasta aikataulusta huolimatta. Tomi nappasi visiostani kopin ja vangitsi tuulahduksen nostalgiaa kuvaan juuri toivomallani tavalla. Kuvankäsittely kruunasi lopputuloksen. Suosittelen lämpimästi Mielikuvittajan palveluita.”

Jari Lantela
tuotantopäällikkö
Posti Group Oyj

”Tomin kanssa ollaan vuosia tehty onnistuneita projekteja ja aina on jäänyt hyvä maku siitä ammattimaisesta perehtymisestä, joustavuudesta ja palveluasenteesta. Mielikuvittaja on todellakin mielikuvittajani”

Toni Rikkonen
Brand Director, Katrin
Metsä Tissue Oyj


”Olen tehnyt Tomin kanssa yhteistyötä monipuolisten markkinointikuvien parissa jo kymmenen vuotta. Kuvat syntyvät nopeasti ja ajallaan, laatuun voi aina luottaa.”

Jussi Haapkylä
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Kone hissit Oy


”Kun soitin Tomille ja kerroin, että tarvitsisimme tuoreita markkinointikuvia, alkoi hän ideoimaan välittömästi. Yhtenä ideana Tomi ehdotti tummasävyisessä merimaisemassa lipuvaa pullopostia. Lopputulos näytti ideaakin paremmalta. Samalla tilasimme kolme muutakin kuvaa. Yhteistyötä on takana jo yli 15 vuotta.”

Ville Ollila
toimitusjohtaja
Paikkakuntalainen Oy


“Tuotteidemme kuvaus on haastavaa suuren koon ja lasipintojen vuoksi, mutta Tomi osaa ammattinsa ja luo meille tyylikkäät mainoskuvat, joissa on näkemystä. Olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia, ja Viessmannin Suomen referenssikuvat ovatkin pääosin Tomin käsialaa. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Jaana Tiura
Marketing Director
Viessmann Refrigeration Systems Oy


“Tomi kuvasi tehtaalla monivaiheisen tuotantoprosessimme ja studiossa tuotekuvat. Kuvia käytämme verkkokaupassa, esitteessä ja somemarkkinoinnissa. Seuraavaksi hän pystyttää studion toimitiloihimme ja kuvaa meistä henkilöstökuvat. On niin helppoa, kun voimme tilata samalta valokuvaajalta jopa nettisivuston bannerikuvat ja ilmakuvat.”

Nina Ertiö
toimitusjohtaja
Asoma Oy


”Kuvaus apteekilla sujui jouhevasti, vaikka se järjestettiin aukioloaikaan. Tomi kuvasi meistä ryhmäkuvan, yksittäiset henkilökuvat, sisämiljöön useasta kulmasta, asiakaspalvelukuvia sekä kosmetologin työpisteessään. Sain kuvauspäivänä pdf-näytteen sähköpostiini, josta valitsin kuvat. Valmiit kuvat saimme käyttöömme jo seuraavana päivänä.”

Helena Jalonen
apteekkari
Hyvän Mielen Apteekki Hervanta