Suositukset

”Tomin kanssa ollaan vuosia tehty onnistuneita projekteja ja aina on jäänyt hyvä maku siitä ammattimaisesta perehtymisestä, joustavuudesta ja palveluasenteesta. Mielikuvittaja on todellakin mielikuvittajani”

Toni Rikkonen
Brand Director, Katrin
Metsä Tissue Oyj


“Kuvausprojekti onnistui upeasti! Saimme homman kerralla maaliin tiukasta aikataulusta huolimatta. Tomi nappasi visiostani kopin ja vangitsi tuulahduksen nostalgiaa kuvaan juuri toivomallani tavalla. Kuvankäsittely kruunasi lopputuloksen. Suosittelen lämpimästi Mielikuvittajan palveluita.”

Jari Lantela
Tuotantopäällikkö
Posti Group Oyj


“Tuotteidemme kuvaus on haastavaa suuren koon ja lasipintojen vuoksi, mutta Tomi osaa ammattinsa ja luo meille tyylikkäät mainoskuvat, joissa on näkemystä. Olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia, ja Viessmannin Suomen referenssikuvat ovatkin pääosin Tomin käsialaa. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Jaana Tiura
Marketing Director
Viessmann Refrigeration Systems Oy


“Tomi kuvasi tehtaalla monivaiheisen tuotantoprosessimme ja studiossa tuotekuvat. Kuvia käytämme verkkokaupassa, esitteessä ja somemarkkinoinnissa. Seuraavaksi hän pystyttää studion toimitiloihimme ja kuvaa meistä henkilöstökuvat. On niin helppoa, kun voimme tilata samalta valokuvaajalta jopa nettisivuston bannerikuvat ja ilmakuvat.”

Nina Ertiö
Toimitusjohtaja
Asoma Oy


”Kuvaus apteekilla sujui jouhevasti, vaikka se järjestettiin aukioloaikaan. Tomi kuvasi meistä ryhmäkuvan, yksittäiset henkilökuvat, sisämiljöön useasta kulmasta, asiakaspalvelukuvia sekä kosmetologin työpisteessään. Sain kuvauspäivänä pdf-näytteen sähköpostiini, josta valitsin kuvat. Valmiit kuvat saimme käyttöömme jo seuraavana päivänä.”

Helena Jalonen
Apteekkari
Bonusapteekki